+38 044 33 44 225, +38 067 614 02 50
zeppelin@zeppelin.ua

Політика конфіденційності

Ми вітаємо Ваш інтерес до нашого веб-сайту shop.zeppelin.ua ("Веб-сайт") і хотіли б зробити Ваш візит максимально приємним. Оператором цього веб-сайту та власником персональних даних у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI, що здійснює обробку Ваших особистих даних через цей Веб-сайт є Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «Цеппелін Україна ТОВ» код ЄДРПОУ 30178004 (далі за текстом Компанія), адреса: 03022, м. Київ, вулиця Васильківська, будинок 34, телефон: 044-494-23-30, e-mail: zeppelin@zeppelin.com.

Разом з легкою та ефективною функціональністю, ми вважаємо захист Ваших персональних даних головним пріоритетом. Захист Вашої конфіденційності є ключовим питанням для нас при обробці особистих даних, і ми враховуємо це у всіх наших бізнес-процесах.

Тому обробка персональних даних, зібраних під час відвідування нашого веб-сайту, завжди відбувається у відповідності до положень законодавства, що регулюють захист персональних даних.

Ця заява про захист даних повідомляє про те, які з Ваших персональних даних збираються та зберігаються під час відвідування нашого веб-сайту або використання наших послуг, що пропонуються через Веб-сайт. Ви також отримаєте інформацію про те, як і на якій юридичній основі використовуються Ваші дані, які права у вас є щодо використання Ваших даних, та які контактні методи Вам доступні.

1. Обробка персональних даних та цілі обробки

1.1. Що таке персональні дані? Суб’єкт персональних даних.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ - це дані або сукупність даних про фізичну особу, за допомогою яких її можна ідентифікувати.

ПОКУПЕЦЬ/ВІДВІДУВАЧ САЙТУ – Суб’єкт персональних даних. Фізична особа, яка відвідує Веб-сайт Інтернет-магазину для придбання, замовлення продукції, або яка має намір придбати чи замовити продукцію, та персональні дані якої обробляються. Така фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності.

1.2. Типи персональних даних, що обробляються.

Компанія обробляє ті або інші персональні дані залежно від мети та цілей обробки, які, загалом, можуть бути такими:

  • Прізвище, ім'я, по батькові.
  • Адреса електронної пошти.
  • Посада.
  • Адреса доставки.
  • Номер телефону.
  • Інформація про Ваші покупки, замовлення.
  • Комерційна інформація (у випадку, якщо Ви підписались на нашу розсилку).
  • Інформацію про підключення, географічне положення, перегляди (якщо Ви взаємодієте з нами з мобільного телефону чи будь-якого іншого пристрою).

Контактні дані можуть включати адресу, номер телефону та електронну адресу. Коли покупець/відвідувач сайту створює особистий рахунок або робить замовлення Товару, Компанія також може записувати дані його реєстрації та іншу інформацію, яку покупець/ відвідувач сайту ввів в особистому рахунку або реєстраційній формі.

Для того, щоб доставити Покупцю Товар, Компанії необхідна інформація щодо адреси доставки такого замовлення.

Інформація про резервування та/або придбання.

Коли покупець/відвідувач сайту здійснює покупку або резервування у Компанії Товару, Компанія обробляє інформацію про такі дії. Ця інформація може включати дані Товару, ціни, дату оплати, резервування. Окрім того, Компанія обробляє інформацію у зв'язку з додатковими послугами (такими як доставка, повернення та ін.).

  • Спілкування Компанії з покупцем/відвідувачем сайту.

Коли покупець/відвідувач сайту надсилає Компанії електронного листа, звертається у чаті або через соціальну мережу, Компанія реєструє таке спілкування. Також Компанія реєструє уподобання покупця/відвідувача сайту стосовно способів спілкування. Коли покупець/відвідувач сайту телефонує у службу підтримки, Компанія реєструє питання або скаргу в базі даних. Компанія також записує телефонні розмови для тренування та запобігання шахрайству.

  • Інформація, яку збирає Компанія, коли покупець/відвідувач сайту користуєтеся Сайтом, іншими цифровими носіями.

Коли покупець/відвідувач сайту відвідує сайт можлива реєстрація IP-адреси, типу браузера, операційної системи, сайту, через посилання на якому покупець/ відвідувач Сайту зайшов, поведінку перегляду і користування додатком. Також Компанія збирає інформацію через cookie файли та подібні технології, коли покупець/відвідувач Сайту відвідує Сайт. Компанія може одержувати автоматичне повідомлення, коли покупець/відвідувач Сайту відкриває електронні листи від Компанії або натискає на посилання у цих листах.

З дозволу покупця/відвідувача Сайту Компанія також одержує дані про його місцезнаходження.

  • cookie файли та подібні технології. Коли покупець/відвідувач сайту користується Сайтом, Компанія збирає інформацію через cookie файли та подібні технології.

Компанія не збирає, не обробляє та не зберігає жодні Персональні дані, що стосуються процедури оплати вартості Товару за допомогою системи інтернет платежів, що встановлена на Сайті.

1.3. Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

  • даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent) та ін.

Компанія обробляє персональні дані лише у випадку наявності згоди Покупця, наданої під час реєстрації на Веб-сайті Інтернет-магазину та створення Користувачем Облікового запису. Під час створення Облікового запису, натиснувши позначку «Створити обліковий запис», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та надаєте згоду на обробку персональних даних. Згода на обробку персональних даних може відбиратися шляхом проставлення відповідної відмітки у графі «Я ознайомився/лась з угодою про захист даних і згоден/на на їх обробку для відправлення листів».

Факт реєстрації на Сайті є підтвердженням того, що покупець /відвідувач сайту досяг віку дієздатності.

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, ім'я, по батькові та прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження і т.д.), які свідомо і добровільно надані покупцем/відвідувачем сайту як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.

Компанія не здійснює обробки персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

1.4. Цілі використання персональних даних

Головні цілі використання Компанією персональних даних покупця /відвідувача сайту такі:

  • Продаж Товарів через Сайт та надання супутніх послуг.

Для обробки замовлень та покупок Компанія має обробляти більшість даних, наведених вище. Наприклад, для доставки Товару потрібне прізвище/ім'я/по батькові, адреса, номер телефона інша інформація, що ідентифікує покупця /відвідувача сайту.

  • Для статистичного дослідження.
  • Щоб надсилати оновлення та спеціальні пропозиції за інтересами покупцю/відвідувача сайту.
  • Для інших цілей прямого маркетингу.
  • Для зв'язку з покупцем/відвідувачем сайту.

Компанія використовує контактні дані покупця /відвідувача сайту для спілкування у зв'язку з послугами та програмами лояльності Компанії, щоб відповідати на запитання та обробляти скарги.

  • Для ведення бухгалтерського обліку та виконання зобов'язань, покладених законом.

Компанія збирає, зберігає та використовує дані покупця/відвідувача сайту для внутрішніх цілей, таких як бухгалтерія і виконання фінансових зобов'язань.

Закон може вимагати від Компанії збирати та передавати ідентифікаційні дані, інформацію про замовлення покупця /відвідувача сайту державним установам або урядовим організаціям для податкового контролю.

Компанія збирає, використовує та зберігає особисті дані покупця/відвідувача сайту для здійснення продажів та надання послуг, виконання зобов'язань, покладених законом, для законних інтересів Компанії та інтересів третіх сторін або за згодою покупця /відвідувача сайту.

2. Використання файлів cookie

Для роботи Веб-сайту Інтернет-магазину використовуються файли cookies. Файли cookies — це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовується Користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про Ваш пристрій. Інформація, яка записана в файлах cookies, використовується, наприклад, з рекламною та статистичною метою та для адаптації нашого Веб-сайту до Ваших індивідуальних потреб. Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері. Якщо налаштування залишаться незмінними, файли cookies зберігатимуться на пристрої. Зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність веб-сайту.

Компанія дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, для цього Компанії необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Компанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.

Конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися.

Повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie.

Інформація про користувачів отримана за допомогою файлів cookie не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

3. Безпека даних та зберігання

3.1. Компанія вживає належні технічні та організаційні заходи для захисту Персональних даних покупця/відвідувача сайту від втрати та зловживання. Компанія користується програмою безпеки даних, що включає в себе адміністративні, фізичні і технологічні заходи безпеки, для захисту персональної інформації від несанкціонованого доступу, використання, несанкціонованого або випадкового руйнування, зміни або розкриття.

3.2. Персональні дані зберігаються на термін не більший, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

4. Транскордонна передача даних

4.1. Компанія входить до німецького промислового концерну ZEPPELIN та у зв'язку з міжнародним характером діяльності може передавати особисті дані покупця /відвідувача сайту до країн, що не є його країною проживання.

4.2. Компанія використовує веб-сервера і сховища даних в Німеччині, Швейцарії або інших країнах.

4.3. Компанія має право передавати персональні дані покупця /відвідувача сайту нашим постачальникам послуг і іншим особам, які перебувають у Швейцарії, Німеччині, США або інших країнах, з метою, зазначеною в цій політиці. У різних країнах діють різні закони про конфіденційність і вимоги до неї, і в деяких країнах є менше засобів правового захисту Вашої персональної інформації, ніж в інших країнах.

4.4. Використовуючи цей Сайт покупець /відвідувач сайту надає згоду на транскордонну передачу персональних даних.

5. Права суб’єктів персональних даних

5.1. Покупець/відвідувач Сайту може звернутися до Компанії для реалізації його прав, що визначені Законом України «Про захист персональних даних».

5.2. Також покупець/відвідувач сайту має право звертатися до Компанії з будь-якими питаннями, коментарями та скаргами щодо цієї Політики конфіденційності.

6. Розкриття або передача даних третім особам

6.1. Компанія може розкривати або передавати особисті дані покупця /відвідувача сайту компаніям, що надають супутні послуги для зазначених нижче цілей.

  • Для допоміжних послуг (оплата та доставка Товару).
  • Для програм лояльності Компанії та пільг.
  • Статистичне дослідження та прямий маркетинг.
  • Для того, щоб покупець /відвідувач сайту міг скористатися послугами партнерів Компанії.

З дозволу покупця/відвідувача сайту Компанія може надавати дані партнерам, щоб дати змогу покупцю/відвідувачу сайту скористатися їхніми послугами, які Компанія включає до своїх послуг. Хоча Компанія обирає своїх партнерів обережно, ці партнери мають власні правила конфіденційності, що застосовуються до того, як вони обробляють особисті дані покупця /відвідувача сайту.

6.2. Компанія може розкривати або передавати особисті дані покупця/відвідувача сайту Провайдеру послуг. Це компанії, за допомогою яких, ми керуємо нашим бізнесом (наприклад, виконання замовлень, обробка платежів, виявлення шахрайства та перевірка персональних даних, робота веб-сайту, компанії з дослідження ринку, служби підтримки, рекламні акції, розробка веб-сайтів, аналіз даних, Центр з реагування на потреби клієнтів (CRC) тощо). Провайдерам послуг та їхньому визначеному персоналу надається доступ та можливість використовувати персональні дані лише для виконання конкретних завдань, які їм було доручено виконати, відповідно до наших інструкцій, і вони повинні забезпечувати конфіденційність та захист персональних даних.

6.3. Компанія може розкривати або передавати особисті дані покупця/відвідувача сайту за наявності обґрунтованого та законного запиту від контролюючих органів та судових інстанцій (як внутрішніх так і міжнародних).

6.4. Закон може вимагати від Компанії збирати та передавати ідентифікаційні дані покупця/ відвідувача сайту, інформацію про замовлення державним установам або урядовим організаціям для податкового контролю і т.п.

6.5. Для додаткової інформації про те, як треті особи обробляють Персональні дані покупця / відвідувача сайту, просимо читати їх правила конфіденційності у разі наявності.

7. Набрання чинності цієї політики та порядок внесення змін

7.1. Ця Політика конфіденційності набирає чинності з дня її опублікування на Сайті.

7.2. Компанія має право періодично змінювати цю Політику конфіденційності. Зміни до Політики конфіденційності вступають в силу після їх публікації на Сайті.

7.3. Факт продовження використання Сайту після внесення змін трактується як згода з прийнятими змінами та/або доповненнями.

Цеппелін Україна використовує файли куки, щоб забезпечити вам найкращий досвід покупок і дати рекомендації на основі ваших інтересів. Ви можете знайти детальну інформацію про використання файлів куки в нашій політиці конфіденційності. Якщо ви не згодні, натисніть тут.